Tuesday, September 2, 2014

تصاویر مشکل زباله‌ها در سواحل شمالی

 
مردم برای چه کنارساحل دریا می روند؟ به ویژه سواحلی  که فاصله چندانی با جنگل ندارند که باید هم از منظر فضا و محیط تمیز وپاک باشند تا مردم بتوانند هم تفریح وتفنن و استراحت و شنا کنند.هم لذت ببرند.  اما چرا  بدلیل نامتعارف بودن رژیم  ولایت فقیه این شرایط در سواحل شمالی  کشور وارونه شده است؟. زیراآنگونه که تصاویر نشان می د هد وگزارش شده مشکل زباله ها یا زباله دانی شدن سواحل شمالی کشور جدی می باشد. درحالی که مگر مدت 36 سال زمان کمی است که آخوندها وپاسداران حاکم شده وقدرت را قبضه کرده اند؟ چرا در این مدت نه اقدامی مثبت و سازندگی و رفاهی  و خدماتی برای مردم و ر کشور نشده که جایی سالم وغیرآلوده  وجود ندارد یا باقی نمانده است ؟ چون وضع جاده های  برون شهرهای کشور و خودرو ها غیر استاندارداست و مرگ آفرین می باشد.  خیابان های شهر ها دارای  ترافیک و  غیر مهندسی وبدون فاضلآب هستند. طوریکه در اثر بارندگی موجب آبرفتگی خیابان ها می شود . از سوی دیگر باغات وفضای سبز اطراف شهرها نابود و درختان تنومند قطع و تبدیل به واحدهای مسکونی شده است . بدتر اینکه هوای تهران و شهرهای دیگر آلوده و سرطان زا شده است . بنزین هم همینطور آلوده و سرطان زاست . مهمتر اینکه رودخانه هاوتالاب ودریاچه ها هم خشک شده اند.
اینهم ازوضعیت سواحل شمالی کشور که گزارش شده انباشت زباله در حاشیه سواحل شمالی کشور، منظره ای ناخوشایند را بوجود آورده که بوی تعفن آن هر رهگذر و مسافری را فراری می دهد، تپه ای که جولان جوندگان و حیوانات موزی شده است. برای اینکه  سرزمین مازندران روزانه شاهد تولید بیش از دو هزار و ۸۰۰ تن زباله است که به دلیل کمبود زمین در شهرهای مختلف استان با مشکلات زیاد و هزینه های میلیاردی به نقاط دور کوهستانی و جنگلی حمل و دفن می شود ولی همچنان این زباله ها تبعات و مخاطرات زیست محیطی خود را به همراه دارد.حمل و دفن و دفع زباله در مازندران علاوه بر اینکه بخش اعظمی از درآمد شهرداری را به خود اختصاص می دهد، مقولات اجتماعی ناشی اعتراض های مردمی نسبت به نحوه حمل و نقل و دفع بهداشتی و نفوذ شیرابه ها را نیز در پی دارد.  همچنین ریختن زباله در حاشیه ساحل و کنار جاده‌های که خود از بلاتکلیفی دفع زباله در استان های شمالی کشور ناشی می شود وضعیت ظاهری مناطق گردشگری حاشیه خزر را نازیبا و در دراز مدت  بر ایجاد مشکلات زیست محیطی به صنعت گردشگری نیز صدمه وارد می کند.


 
 
فراروانباشت زباله در حاشیه سواحل شمالی کشور، منظره ای ناخوشایند را بوجود آورده که بوی تعفن آن هر رهگذر و مسافری را فراری می دهد، تپه ای که جولان جوندگان و حیوانات موزی شده است.به گزارش فرارو، سرزمین مازندران روزانه شاهد تولید بیش از دو هزار و ۸۰۰ تن زباله است که به دلیل کمبود زمین در شهرهای مختلف استان با مشکلات زیاد و هزینه های میلیاردی به نقاط دور کوهستانی و جنگلی حمل و دفن می شود ولی همچنان این زباله ها تبعات و مخاطرات زیست محیطی خود را به همراه دارد.حمل و دفن و دفع زباله در مازندران علاوه بر اینکه بخش اعظمی از درآمد شهرداری را به خود اختصاص می دهد، مقولات اجتماعی ناشی اعتراض های مردمی نسبت به نحوه حمل و نقل و دفع بهداشتی و نفوذ شیرابه ها را نیز در پی دارد.  همچنین ریختن زباله در حاشیه ساحل و کنار جاده‌های که خود از بلاتکلیفی دفع زباله در استان های شمالی کشور ناشی می شود وضعیت ظاهری مناطق گردشگری حاشیه خزر را نازیبا و در دراز مدت  بر ایجاد مشکلات زیست محیطی به صنعت گردشگری نیز صدمه وارد می کند. نامدار بابائی مشکل زباله ها در شهرهای ساحلی شمال کشور را بیشتر نشان می دهد.

No comments:

Post a Comment