تصاویر تسخیر سفارت امریکا در آبان 58 14آبان-93
اگرچه بااین اشغال سفارت آمریکادر13 آبان 58 موجب شدتادولت موقت مهندس مهدی بازرگان ساقط گردد وفضا برای قبضه یقدرت و انحصاری کردنش از سوی پیروان خمینی شیاد هموار شود . سپس این اقدام با حمایت تمام عیار حزب توده از این اقدام امام ضدامپریالیست شان و همگامی با دانشجویان پیرو خمینی شیاد مواجه شد . البته بدلیل نفوذی که حزب توده از طریق عواملش در سازمان فداییان داشت. پس از این اشغال گری موجب انشعاب درون سازمان فدایی و تولدفرزند خوانده حزب توده اکثریت شد و جبهه متحد ضد امپریالیستی ارتجاع شامل خط امامی هاوتوده ای واکثریتی وامت حبیب الله پیمان تشکیل گردید . پس از این هم پیمانی عجیب شرایط سرکوب و حذف فیزیکی سازمان ونیروهای مخالف از موضع ضدامپریالیستی آماده گردید .چون خمینی شیاد زوزه کشان با فرمان صدور انقلاب یا ارتجاع وتروریسم وبحران به برون مرز یکه تازی اش آغاز شد وبستر ساز جنگ خانمانسوز 8 ساله ی موهبت الهی ایران وعراق گردید .
بهرحال این ترفند اشغال سفارت آمریکا در تهران که بعداً مشخص شد آمریکا نه متضرر از این اشغال گری نشد که تبدیل به جنگ زرگری میان دوکشور شد که تاحال ادامه داشته است . چون رژیم پدرخوانده ی داعشی ولایت فقیه زیرچتر ادعای کمدی- تبلیغی- تاکتیکی ضد آمریکایی و متهم کردن مخالفان ودگر اندیشان ومنتقدان وناراضیان و حتی رقبا به جاسوس دشمن بیگانه یا شیطان بزرگ آمریکا از صحنه حذف شدند .ازسوی دیگر آمریکا زیر سایه همین سیاست نه در منطقه حضور نظامی اش توجیه شد . که با همکاری رژیم داعشی ولایت فقیه دست به ا شغال نظامی افغانستان وعراق زد .سپس مخالف مسلح سازمان یافته رژیم داعشی ولایت فقیه در عراق خلع سلاح شد تا در ادامه به اینان شبیخون های جنایت جنگی علیه ی بشریت تهاجم نظامی در چند نوبت زده شود.
مهمتراینکه باترفند ادعای مبارزه با آمریکا بیش از 12 سال سیاست مماشات ماراتونی مذاکرات هسته ای دنبال شده است . مجموعه ی این سیاست منتهی به شرایط بحرانی و عدم ثبات وناامنی منظقه وظهور داعش شده است که تبدیل به تهدید خطر صلح منطقه وحتی جهان شده است .
ناگفته نماند که این سیاست نخ نما شده ی تبلیغاتی ضد آمریکایی که ازروز بعد از 13 آبان 58 شروع شد . اکنون رنگ باخته است طوریکه در نمایش خیمه شب بازی فراخوان راهپیمایی ضد آمریکایی به مناسب 13 آبان سالگرد اشغال سفارت آمریکا درتهران در روز گذشته که مصادف با روز عاشورا بود تبدیل به تف سربالا برای برنامه ریزان پشت صحنه شد . چون حضور ساندیس خوران و لباس شخصی هاو پاسداران و بسیجیان سیاهی لشکر در این نمایش کمتر از یک دهم 1% جمعیت تهران 15 میلیونی بود.
در صورتیکه جمعیت کشور نسبت به 13 آبان 58 بیش از 2 برابرشده است .بهر صورت گر حضور جمعیت 13 آبان 58 با نمایش روز گذشته مقایسه شود هرگز قابل مقایسه نیست.
فرارو- در روز 13 آبان 1358 گروهي از دانشجويان چهار دانشگاه تهران که خود را «دانشجويان مسلمان پيرو خط امام» ميناميدند، سفارت ايالات متحده آمريکا در تهران را تسخير کردند و ديپلماتهاي حاضر در ساختمان را به گروگان گرفتند. اين اقدام بعدها به تسخير لانه جاسوسي معروف شد.اين اقدام چند روز پس از آن صورت گرفت که شاه ايران بعد از مدتي سرگرداني در کشورهاي مختلف سرانجام به آمريکا رفت. اين موضوع باعث خشم دانشجويان مسلماني شد که از فرداي انقلاب در پي محاکمه شاه بودند. اين چنين بود که آنان تصميم گرفتند در جريان برگزاري راهپيمايي به مناسبت سالروز کشتار دانشآموزان در سال 1357 که به عنوان روز دانشآموز شناخته ميشد، سفارت ايالات متحده را تسخير کنند.
فرداي آن روز روزنامهها پر بود از گزارشهاي اختصاصي از اشغال سفارت آمريکا. موضوعي که حالا به بزرگترين بحران در روابط ايران و آمريکا تبديل شده بود. امام (ره) به مناسبت 13 آبان پيامي داده بود که در آن آمده بود: «بر دانشآموزان، دانشگاهيان، محصلين علوم دينيه است که با قدرت تمام حملات خود را عليه آمريکا و اسراييل گسترش داده تا آمريکا را وادار به استرداد اين شاه مخلوع جنايتکار نمايند.» پيامي که مطلع نخستين اطلاعيه دانشجويان مسلمان پيرو خط امام شد. آنان در اين اطلاعيه با اعلام اينکه «انقلاب ايران موقعيت آمريکا را در ابعاد سياسي، اقتصادي و استراتژيکي در منطقه برهم زده است»، افزودند: «ما دانشجويان مسلمان پيرو خط امام خميني ضمن دفاع از موضع قاطعانه امام در مقابل آمريکاي جهانخوار به منظور اعتراض به دسيسههاي امپرياليستي و صهيونيستي سفارت جاسوسي آمريکا در تهران را به طي روزهاي بعد از تسخير سفارت آمريکا دانشجويان در گفتوگو با رسانهها بارها تاکيد کردند که سفارت آمريکا لانه جاسوسي و مرکز توطئهها و طرحهاي ضدانقلاب است. اما در عين حال تاکيد کردند اين حرکت يعني اشغال سفارت محدود خواهد بود اما اشغال سفارت که در ابتدا قرار بود «محدود به زمان» باشد حدود 444 روز به طول انجاميد.
تصرف درآوردهايم تا اعتراض خويش را به گوش جهانيان برسانيم».
اعتراض نسبت به پذيرش شاه از سوي دولت آمريکا، اعتراض به عملکرد دولت موقت، شناسايي جاسوسان آمريکايي و عوامل داخلي آنها، پايان دادن به توطئهگري و سلطه جوييهاي آمريکاييان در ايران، نشان دادن ضربه شستي به ايالات متحده به تلافي طراحي و اجراي کودتاي 28 مرداد 32، اعتراض به آمريکا به علت ايجاد فشار تبليغاتي انحصاري و کمک و حمايت از افراد ضد انقلاب و فراري عليه انقلاب اسلامي از جمله مواردي بود که از سوي دانشجويان به عنوان دلايل تسخير سفارت عنوان شد.
No comments:
Post a Comment