Tuesday, October 28, 2014

تصاویر تولید برق از زباله در تهران

بااین گزارش باید کرکره برنامه ی بسیار پر هزینه ی هسته ای بدون بازده پایین کشیده شود .چون  برخلاف اینکه ادعامی شود صلح آمیز است و هدف تولید انرژی پاک می باشد .ولی آژانس بین المللی نظر دیگری دارد  چون می گوید این برنامه صلح آمیزنیست.بنابراین براساس این گزارش تصویری وقتی می توان  از شیوه ارزان وبی خطر تر برق تولید کرد که همراه با تحریم و بحران اقتصادی  هم نمی باشد. پس نباید بامذاکرات توافق هسته ای مخالفت شود و در دفاع از آن اقدام به اسید پاشی روی آورده شود . برای اینکه گزارش شده است  در اردیبهشت سال گذشته کارخانه تولید برق از پسماند به روش هاضم در تهران به بهره برداری رسید ، سامانه تولید انرژی از پسماندهای شهری به روش هاضم در تهران که نخستین سیستم بی‌هوازی مخصوص پسماندهای‌تر جامد شهری در کشور است در منطقه ۴با ظرفیت تولید ۲ مگاوات برق در روز راه اندازی شده است. .گفته می شود در مدیریت پسماندها چندین مرحله جداسازی و بازیافت انجام می گیرد؛ در نهایت زباله هایی باقی می مانند که قابل بازیافت نیستند. این زباله ها در ادامه باید در کوره های زباله سوز سوزانده شوند که براثرسوزانده شدن زباله ها در مخازن تعبیه شده گاز متان آزاد می شود که از این گاز برای تولید برق استفاده می‌شود.درادامه گزارش افزوده شده بررسی های فنی نشان می‌دهد احداث نيروگاه توليد برق رباط کریم با استفاده از 73 تن زباله در سال گذشته موفقیت آمیز بوده و اين پروژه براي شهرهاي اقماري تهران که از لحاظ جغرافيايي و جمعيتي داراي شرايط مشابه هستند قابل تعميم و اجرا است. همچنین با اجراي چنين پروژه هايي علاوه بر توجيه اقتصادي تا حدودي مي توان مديريت جمع آوري پسماند و زباله هاي شهري را بهبود بخشيد.
حال خودقضاوت کنید وقتی روش های دیگربی خطر وارزان تولید انرژی وجوددارد .چه دلیل دارد که باید بدنبال انرژی هسته ای رفت که تجربه چرنوبیل اکرایین و ژاپن نشان داد چه اندازه خطرجانی وآسیب رسانی محیطز یستی دارد؟
 
فرارودر اردیبهشت سال گذشته کارخانه تولید برق از پسماند به روش هاضم در تهران به بهره برداری رسید که اکنون توان تولید 2 مگاوات برق در روز را دارد.به گزارش فرارو، سامانه تولید انرژی از پسماندهای شهری به روش هاضم در تهران که نخستین سیستم بی‌هوازی مخصوص پسماندهای‌تر جامد شهری در کشور است در منطقه ۴با ظرفیت تولید ۲ مگاوات برق در روز راه اندازی شده است.گفته می شود در مدیریت پسماندها چندین مرحله جداسازی و بازیافت انجام می گیرد؛ اما در نهایت زباله هایی باقی می مانند که قابل بازیافت نیستند. این زباله ها در ادامه باید در کوره های زباله سوز سوزانده شوند که براثرسوزانده شدن زباله ها در مخازن تعبیه شده گاز متان آزاد می شود که از این گاز برای تولید برق استفاده می‌شود.بررسی های فنی نشان می‌دهد احداث نيروگاه توليد برق رباط کریم با استفاده از 73 تن زباله در سال گذشته موفقیت آمیز بوده و اين پروژه براي شهرهاي اقماري تهران که از لحاظ جغرافيايي و جمعيتي داراي شرايط مشابه هستند قابل تعميم و اجرا است. همچنین با اجراي چنين پروژه هايي علاوه بر توجيه اقتصادي تا حدودي مي توان مديريت جمع آوري پسماند و زباله هاي شهري را بهبود بخشيد. عکس های فواد اشتری از سامانه تولید برق از زباله ها در تهران را در زیر می بینید.

No comments:

Post a Comment