تصاویر
دیدار ظریف و فابیوس 9 فروردین -94
پس از
حضور خامنه ای در مراسم ختم مادر روحانی ودیدارش با روحانی و ظریف در این
مراسم و انتقال پیام هسته ای و دادن چراغ سبز که درادامه روحانی دست به رایزنی
گفتگوی تلفنی با مقامات روسیه و چین وفرانسه و انگلیس زد . اکنون ظریف
در توتیتر نوشته است که فهم بهتری از موضوعات داریم و آماده ایم تا یک
توافق خوب برای همه به دست آید .
همچنین
جواد ظریف در جمع خبرنگاران بعد از دیدار با همتایان آلمانی و فرانسوی خود گفته
است: بحثهای خوبی هم با وزیر خارجه آلمان و فرانسه داشتیم و فکر میکنم با توجه
به این که دوستان مایلند نقش بسیار مستقیمی هم در راهحل و هم در آینده روابط ایفا
کنند نکات خوبی مطرح شد که چگونه میتوان کار را پیش برد و مشکلات را حل کرد
همینطور ظریف محور دیدارش با اشتاین مایر و فابیوس افزود دیدار خوبی
بود چون اکنون فهم بهتری از موضوعات داریم و فکر میکنم با یک تفاهم
مشترک بتوانیم به سمت راهحل برویم. فراموش نشود فکر می کنم تاقطعیت کامل فاصله
وجود دارد
فرارو- لوران
فابیوس عصر روز شنبه در حالی با ظریف دیدار کرد که اخیرا مواضع تازهای را درباره
مذاکرات هستهای و توافق احتمالی جامع اتخاذ کرده است. محمد جواد ظریف در جمع
خبرنگاران بعد از دیدار با همتایان آلمانی و فرانسوی خود گفت: بحثهای خوبی هم با
وزیر خارجه آلمان و فرانسه داشتیم و فکر میکنم با توجه به این که دوستان مایلند
نقش بسیار مستقیمی هم در راهحل و هم در آینده روابط ایفا کنند نکات خوبی مطرح شد
که چگونه میتوان کار را پیش برد و مشکلات را حل کرد.ظریف درباره دیدارش با اشتاین
مایر و فابیوس گفت: دیدار خوبی داشتیم. اکنون فهم بهتری از موضوعات داریم و فکر میکنم
با یک تفاهم مشترک بتوانیم به سمت راهحل برویم.
فرارو- لوران فابیوس عصر روز
شنبه در حالی با ظریف دیدار کرد که اخیرا مواضع تازهای را درباره مذاکرات هستهای
و توافق احتمالی جامع اتخاذ کرده است. محمد جواد ظریف در جمع
خبرنگاران بعد از دیدار با همتایان آلمانی و فرانسوی خود گفت: بحثهای خوبی هم با
وزیر خارجه آلمان و فرانسه داشتیم و فکر میکنم با توجه به این که دوستان مایلند
نقش بسیار مستقیمی هم در راهحل و هم در آینده روابط ایفا کنند نکات خوبی مطرح شد
که چگونه میتوان کار را پیش برد و مشکلات را حل کرد.ظریف درباره دیدارش با اشتاین مایر و
فابیوس گفت: دیدار خوبی داشتیم. اکنون فهم بهتری از موضوعات داریم و فکر میکنم با
یک تفاهم مشترک بتوانیم به سمت راهحل برویم. تصاویر عکاس ایسنا را در ادامه میبینیم:
محمد جواد ظریف در صفحه توییتر خود
نوشت: در مذاکرات هر دو طرف باید انعطاف خود را نشان دهند. ما آن (انعطاف) را
داریم و آمادگی داریم یک توافق خوب برای همه به دست آید. ما انتظار داریم که طرف
مقابل هم از خود آمادگی نشان دهد. وزیر خارجه کشورمان ساعتی
بعد از دیدارش با همتایان آلمانی و فرانسوی خود در صفحه توییتر از طرفهای مقابل
در مذاکرات خواست که انعطاف لازم را به کار گیرند. وزیر خارجه کشورمان
همچنین پس از دیدارش با همتایان آلمانی و فرانسوی خود، این دیدارها را خوب ارزیابی
کرد و گفت: اکنون فهم بهتری از موضوعات داریم. محمد جواد ظریف در جمع
خبرنگاران بعد از دیدار با همتایان آلمانی و فرانسوی خود گفت: بحثهای خوبی هم با
وزیر خارجه آلمان و فرانسه داشتیم و فکر میکنم با توجه به این که دوستان مایلند
نقش بسیار مستقیمی هم در راهحل و هم در آینده روابط ایفا کنند نکات خوبی مطرح شد
که چگونه میتوان کار را پیش برد و مشکلات را حل کرد. ظریف درباره دیدارش با
اشتاین مایر و فابیوس گفت: دیدار خوبی داشتیم. اکنون فهم بهتری از موضوعات داریم و
فکر میکنم با یک تفاهم مشترک بتوانیم به سمت راهحل برویم. وی
ادامه داد: ما همیشه گفتهایم با اراده سیاسی امکان رسیدن به راهحل وجود دارد. من
از دو ملاقاتی که با وزیران خارجه آلمان و فرانسه داشتم احساس میکنم طرف مقابل
نیز با همین علاقه وارد موضوع شده است. وی گفت: من فکر میکنم
نشانههای زیادی است که میتوانیم رو به جلو حرکت کنیم. ایران اراده سیاسی لازم را
در مذاکرات دارد و وقت آن است که آنها هم این اراده را از خود نشان دهند. آنها
متوجه شدند که تحریم و توافق و فشار با هم امکان پذیر نیست. ظریف افزود: فرانسه و
آلمان در رسیدن به توافق جدی هستند و فکر میکنم ما باید با هم کار کنیم.
ماجرای حاشیهسازی یک خبرنگار در لوزان 8 فروردین – 94
تلاش مذبوحانه برای پناهنده شدن یک خبرنگار اعزامی هسته ای: بله، ما وی را به عنوان خبرنگار ایسکانیوز به وزارت خارجه معرفی کردیم و پس از آنکه متقی عکسی را با یکی از خبرنگاران در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد و مورد پسند مسئولان مجموعه ما نبود، سریعا نامهای به وزارت امور خارجه ارسال کرده و اعلام داشتیم که متقی خبرنگار مجموعه رسانهای ایسکانیوز نیست. وی در ادامه گفت: رژیم ولایت فقیه سانسورچی اینگونه نیست که با رفتن یک خبرنگار یا پناهندگی یک نماینده مجلس خدشهدار شود.
علی قربانی تایید کرد که امیرحسین متقی به عنوان خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز(رسانه وابسته به دانشگاه آزاد) به لوزان سئیس اعزام شده بود. علی قربانی مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز وابسته به دانشگاه آزاد و مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد در گفتوگو با تسنیم، درباره پناهندگی امیرحسین متقی خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، گفت: در این خصوص بیانیهای را صادر کردهایم. مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که در رسانهها اینگونه مطرح شده که آقای متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز بوده است، خاطرنشان کرد: متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده است.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: اصل مطلب این است که آقای متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده و بنده به عنوان مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز اعلام میکنم که وی هیچ مسئولیتی در خبرگزاری نداشته و تنها خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز بوده است. قربانی در پاسخ به این سوال که آیا آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز جهت پوشش خبری مذاکرات هستهای ایران با 1+5 به لوزان سوئیس اعزام شده است؟ تاکید کرد: بله، ما وی را به عنوان خبرنگار ایسکانیوز به وزارت خارجه معرفی کردیم و پس از آنکه متقی عکسی را با یکی از خبرنگاران در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد و مورد پسند مسئولان مجموعه ما نبود، سریعا نامهای به وزارت امور خارجه ارسال کرده و اعلام داشتیم که متقی خبرنگار مجموعه رسانهای ایسکانیوز نیست.
وی در ادامه گفت: نظام اسلامی ایران اینگونه نیست که با رفتن یک خبرنگار یا پناهندگی یک نماینده مجلس خدشهدار شود. مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که بالاخره پناهندگی متقی در سوئیس حاشیههایی ایجاد میکند، گفت: اصلا حاشیه که همیشه هست. مگر خبرنگاران دیگر که رفتند و پناهنده شدند، حاشیه ایجاد نشد، اما اینگونه اقدامات به روند پیشرفت نظام اسلامی تاثیری نخواهد گذاشت. قربانی در پاسخ به این سوال که اکنون در دور آخر مذاکرات هستهای و بحث ضربالاجل مذاکرات هستیم و در این بین یک خبرنگار که به محل مذاکرات اعزام شده، پناهنده میشود. آیا این اقدام به نظر شما حاشیه ایجاد نمیکند؟ اظهار داشت: آقای متقی خیلی کار بدی کرده و ما هم نمیتوانستیم نیتخوانی کنیم. ما نمیدانستیم که وی قصد دارد چنین اقداماتی را انجام دهد.
وی در ادامه گفت: قبل از اینکه متقی بخواهد با آن عنصر خبیث مصاحبه کند و پیش از این اتفاقات طی یک نامه رسمی به وزارت خارجه موارد لازم را اطلاعرسانی کردیم و وزارت خارجه ایران هم از ما تشکر کرد که به موقع اطلاعرسانی کردهایم. پس از این نامهنگاری ما با وزارت امور خارجه، آنها متقی را دیگر به محل مذاکرات هستهای در لوزان سوئیس راه ندادهاند.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز آقای دکتر بهزادی بوده که مشخص است و آقای کریمزاده هم به عنوان معاون سردبیر فعالیت داشته است. من اصلا نشنیدهام که متقی خود را به عنوان سردبیر خبرگزاری معرفی کرده باشد و تنها این موضوع را رسانههای داخلی مطرح کردهاند، اما واقعا متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده و خواهش میکنم که شما این موضوع را اعلام رسمی کنید که آقای متقی تنها یک خبرنگار در خبرگزاری ایسکانیوز بوده است.
قربانی با تاکید بر اینکه متقی به عنوان خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز به مذاکرات هستهای لوزان سوئیس اعزام شده است، گفت: ممکن هم هست که ما متقی را به عنوان خبرنگار آزاد و با هزینه شخصی خود برای پوشش خبری مذاکرات هستهای به وزارت امور خارجه معرفی کرده باشیم، اما به محض اینکه نیت وی را متوجه شدیم و عکسی را با یکی از خبرنگاران معاند نظام در اینستاگرام خود منتشر کرد، طی نامهای به وزارت امور خارجه اعلام کردیم که متقی خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز نیست. مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما امکان دارد که وزارت امور خارجه یک خبرنگار آزاد را با معرفی یکی از خبرگزاریها به محل مذاکرات هستهای اعزام کند؟ گفت: آقای متقی هیچگونه رابطه استخدامی با خبرگزاری ایسکانیوز نداشته است.
مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که بالاخره آیا آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز به محل مذاکرات هستهای اعزام شده یا خیر؟ گفت: آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز برای اعزام به لوزان سوئیس از سوی ما به وزارت خارجه معرفی شده، اما پیش از این اتفاقات ما به وزارت خارجه اعلام کردیم که دیگر وی خبرنگار ما نیست.
قربانی در پاسخ به این سوال که شما یکی از مسئولان رسانهای دانشگاه آزاد هستید و چرا رسانههای دانشگاه آزاد این همه حاشیهدار هستند و چرا در یک نهاد آموزشی نظام اسلامی امثال افرادی چون احسان مازندرانی از فتنهگران سال 88 و بازداشتشدگان امنیتی سال 88، عمار کلانتری از فعالان فتنه سال 88 و سردبیر خبرگزاری آنا و اکنون امیرحسین متقی خبرنگار فراری در این مجموعههای رسانهای فعالیت دارند، گفت: اینطور نیست که فتنهگران در رسانههای دانشگاه آزاد جمع شدهاند. بالاخره ممکن است در هر رسانه ارزشی عنصری پیدا شود و تحرکاتی را ایجاد کند. وی در ادامه گفت: این دلیل نمیشود که یک مجموعه رسانهای زیر سوال برود. مهم این است که برخورد آن رسانه با خبرنگار متخلف چگونه میتواند باشد. ما در این خصوص اعلام برائت کردهایم. خبرگزاری آنا و روزنامه فرهیختگان نیز از اینگونه اتفاقات اعلام برائت کردهاند، اما نمیگویم که ما عاری از اشکال هستیم.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: پس از اینکه متوجه شدیم آقای متقی چه نیتی دارد، وارد عمل شدیم و به وزارت خارجه اطلاع رسانی کردیم. در خصوص سردبیر خبرگزاری آنا، بلافاصله پس از بازداشت وی از سوی مراجع امنیتی، دانشگاه آزاد با وی قطع همکاری کرد و اصلا این شخص حکم یا مسئولیتی با عنوان سردبیر خبرگزاری آنا نداشته است.
قربانی در پاسخ به این سوال که ظاهرا آقای کلانتری پس از بازداشت باز هم در خبرگزاری آنا مشغول به فعالیت شده است، گفت: نمیدانم، اما آنچه که خبر دارم وی در حال حاضر در زندان به سر میبرد و این را میدانم که این شخص محکوم به 8 ماه زندان است.
مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز با اشاره به اینکه رئیس دانشگاه آزاد یک فرد ولایتمدار است، گفت: رئیس دانشگاهی که ولایتمدار است نمیتواند افرادی را در مجموعه کاری خود راه دهد که مشکل با نظام دارند. متاسفانه به دانشگاه آزاد نگاه سیاسی میشود و این امر خوشایند نیست. وی افزود: رهبری امسال را با عنوان سال همدلی و همزبانی نامگذاری کردهاند. خواهش من این است که همه به این شعار توجه داشته باشند. ما شعار امسال رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار میدهیم. مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: همانگونه که جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه در حوزه بینالملل و داخلی عمل میکند، رسانههای نظام هم باید به وظیفه خود عمل کنند.
قربانی در پاسخ به این سوال که اینگونه اعلام شده که مسئولان دانشگاه آزاد پس از ماجرای فرار خبرنگار ایسکانیوز از کشور قصد دارند فعالیت این خبرگزاری را متوقف کنند؟ گفت: خیر، فکر نکنم این خبر صحت داشته باشد.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: اصل مطلب این است که آقای متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده و بنده به عنوان مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز اعلام میکنم که وی هیچ مسئولیتی در خبرگزاری نداشته و تنها خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز بوده است. قربانی در پاسخ به این سوال که آیا آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز جهت پوشش خبری مذاکرات هستهای ایران با 1+5 به لوزان سوئیس اعزام شده است؟ تاکید کرد: بله، ما وی را به عنوان خبرنگار ایسکانیوز به وزارت خارجه معرفی کردیم و پس از آنکه متقی عکسی را با یکی از خبرنگاران در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد و مورد پسند مسئولان مجموعه ما نبود، سریعا نامهای به وزارت امور خارجه ارسال کرده و اعلام داشتیم که متقی خبرنگار مجموعه رسانهای ایسکانیوز نیست.
وی در ادامه گفت: نظام اسلامی ایران اینگونه نیست که با رفتن یک خبرنگار یا پناهندگی یک نماینده مجلس خدشهدار شود. مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که بالاخره پناهندگی متقی در سوئیس حاشیههایی ایجاد میکند، گفت: اصلا حاشیه که همیشه هست. مگر خبرنگاران دیگر که رفتند و پناهنده شدند، حاشیه ایجاد نشد، اما اینگونه اقدامات به روند پیشرفت نظام اسلامی تاثیری نخواهد گذاشت. قربانی در پاسخ به این سوال که اکنون در دور آخر مذاکرات هستهای و بحث ضربالاجل مذاکرات هستیم و در این بین یک خبرنگار که به محل مذاکرات اعزام شده، پناهنده میشود. آیا این اقدام به نظر شما حاشیه ایجاد نمیکند؟ اظهار داشت: آقای متقی خیلی کار بدی کرده و ما هم نمیتوانستیم نیتخوانی کنیم. ما نمیدانستیم که وی قصد دارد چنین اقداماتی را انجام دهد.
وی در ادامه گفت: قبل از اینکه متقی بخواهد با آن عنصر خبیث مصاحبه کند و پیش از این اتفاقات طی یک نامه رسمی به وزارت خارجه موارد لازم را اطلاعرسانی کردیم و وزارت خارجه ایران هم از ما تشکر کرد که به موقع اطلاعرسانی کردهایم. پس از این نامهنگاری ما با وزارت امور خارجه، آنها متقی را دیگر به محل مذاکرات هستهای در لوزان سوئیس راه ندادهاند.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز آقای دکتر بهزادی بوده که مشخص است و آقای کریمزاده هم به عنوان معاون سردبیر فعالیت داشته است. من اصلا نشنیدهام که متقی خود را به عنوان سردبیر خبرگزاری معرفی کرده باشد و تنها این موضوع را رسانههای داخلی مطرح کردهاند، اما واقعا متقی سردبیر خبرگزاری ایسکانیوز نبوده و خواهش میکنم که شما این موضوع را اعلام رسمی کنید که آقای متقی تنها یک خبرنگار در خبرگزاری ایسکانیوز بوده است.
قربانی با تاکید بر اینکه متقی به عنوان خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز به مذاکرات هستهای لوزان سوئیس اعزام شده است، گفت: ممکن هم هست که ما متقی را به عنوان خبرنگار آزاد و با هزینه شخصی خود برای پوشش خبری مذاکرات هستهای به وزارت امور خارجه معرفی کرده باشیم، اما به محض اینکه نیت وی را متوجه شدیم و عکسی را با یکی از خبرنگاران معاند نظام در اینستاگرام خود منتشر کرد، طی نامهای به وزارت امور خارجه اعلام کردیم که متقی خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز نیست. مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما امکان دارد که وزارت امور خارجه یک خبرنگار آزاد را با معرفی یکی از خبرگزاریها به محل مذاکرات هستهای اعزام کند؟ گفت: آقای متقی هیچگونه رابطه استخدامی با خبرگزاری ایسکانیوز نداشته است.
مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که بالاخره آیا آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز به محل مذاکرات هستهای اعزام شده یا خیر؟ گفت: آقای متقی به عنوان خبرنگار ایسکانیوز برای اعزام به لوزان سوئیس از سوی ما به وزارت خارجه معرفی شده، اما پیش از این اتفاقات ما به وزارت خارجه اعلام کردیم که دیگر وی خبرنگار ما نیست.
قربانی در پاسخ به این سوال که شما یکی از مسئولان رسانهای دانشگاه آزاد هستید و چرا رسانههای دانشگاه آزاد این همه حاشیهدار هستند و چرا در یک نهاد آموزشی نظام اسلامی امثال افرادی چون احسان مازندرانی از فتنهگران سال 88 و بازداشتشدگان امنیتی سال 88، عمار کلانتری از فعالان فتنه سال 88 و سردبیر خبرگزاری آنا و اکنون امیرحسین متقی خبرنگار فراری در این مجموعههای رسانهای فعالیت دارند، گفت: اینطور نیست که فتنهگران در رسانههای دانشگاه آزاد جمع شدهاند. بالاخره ممکن است در هر رسانه ارزشی عنصری پیدا شود و تحرکاتی را ایجاد کند. وی در ادامه گفت: این دلیل نمیشود که یک مجموعه رسانهای زیر سوال برود. مهم این است که برخورد آن رسانه با خبرنگار متخلف چگونه میتواند باشد. ما در این خصوص اعلام برائت کردهایم. خبرگزاری آنا و روزنامه فرهیختگان نیز از اینگونه اتفاقات اعلام برائت کردهاند، اما نمیگویم که ما عاری از اشکال هستیم.
مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: پس از اینکه متوجه شدیم آقای متقی چه نیتی دارد، وارد عمل شدیم و به وزارت خارجه اطلاع رسانی کردیم. در خصوص سردبیر خبرگزاری آنا، بلافاصله پس از بازداشت وی از سوی مراجع امنیتی، دانشگاه آزاد با وی قطع همکاری کرد و اصلا این شخص حکم یا مسئولیتی با عنوان سردبیر خبرگزاری آنا نداشته است.
قربانی در پاسخ به این سوال که ظاهرا آقای کلانتری پس از بازداشت باز هم در خبرگزاری آنا مشغول به فعالیت شده است، گفت: نمیدانم، اما آنچه که خبر دارم وی در حال حاضر در زندان به سر میبرد و این را میدانم که این شخص محکوم به 8 ماه زندان است.
مدیرعامل خبرگزاری ایسکانیوز با اشاره به اینکه رئیس دانشگاه آزاد یک فرد ولایتمدار است، گفت: رئیس دانشگاهی که ولایتمدار است نمیتواند افرادی را در مجموعه کاری خود راه دهد که مشکل با نظام دارند. متاسفانه به دانشگاه آزاد نگاه سیاسی میشود و این امر خوشایند نیست. وی افزود: رهبری امسال را با عنوان سال همدلی و همزبانی نامگذاری کردهاند. خواهش من این است که همه به این شعار توجه داشته باشند. ما شعار امسال رهبری را سرلوحه کارهای خود قرار میدهیم. مشاور رسانهای رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: همانگونه که جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه در حوزه بینالملل و داخلی عمل میکند، رسانههای نظام هم باید به وظیفه خود عمل کنند.
قربانی در پاسخ به این سوال که اینگونه اعلام شده که مسئولان دانشگاه آزاد پس از ماجرای فرار خبرنگار ایسکانیوز از کشور قصد دارند فعالیت این خبرگزاری را متوقف کنند؟ گفت: خیر، فکر نکنم این خبر صحت داشته باشد.
با محوریت مذاکرات هسته ای و تحولات منطقه
رایزنی روحانی با سران انگلیس، روسیه، فرانسه و چین 8 فروردین -94
به نظر می رسد حسن روحانی با دریافت چراغ سبزی که از سوی خامنه ای در مراسم ختم مادرش دریافت کرد اقدام به رایزنی هسته ای با روسیه وچین و فرانسه و انگلیس کرده است.
فرارو- روحانی در ادامه تلاش های فشرده برای تکمیل رایزنی های مرتبط با مسایل هسته ای و تحولات منطقه ای، عصر امروز (پنجشنبه) با نخست وزیر انگلیس و روسای جمهوری روسیه، فرانسه و چین گفت و گو کرد.حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی همچنین با ارسال نامه به روسای کشورهای عضو 1+5، مواضع کشورمان درخصوص مسایل هسته ای را مطرح و آخرین وضعیت مذاکرات را تبیین کرد.اجازه ندهیم فرصت استثنایی به آسانی از دست برود
روحانی در گفت و گوی تلفنی با دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان با تبیین مواضع کشورمان در موضوع هسته ای، بر حقوق شناخته شده ایران بر مبنای اصول بین المللی و پافشاری قطعی ایران بر دستیابی به این حقوق تاکید کرد.وی افزود: شرایط ویژه ای بر مذاکرات حاکم است، زیرا اشتراکات ما در صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای و ضرورت لغو همه تحریم های ناعادلانه می تواند ما را به راه حل نهایی برساند.رییس جمهوری با اشاره به فرصت بسیار خوب توافق در سال ٢٠٠٥ و فرصت استثنایی اخیر برای توافق، در این زمینه اظهارداشت: ما باید در جهت منافع ملی و بین المللی حرکت کرده و اجازه ندهیم این فرصت که بر فتوای رهبر معظم انقلاب به صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای اش متکی است، به آسانی از دست برود.روحانی با اشاره به ضرورت حرکت بر مبنای احترام متقابل، لغو کامل تحریم ها را اساسی ترین عنصر مذاکرات برای گام برداشتن به سمت حل و فصل نهایی خواند و خواستار ابتناء مذاکرات براعتماد آفرینی و حرکت به سمت ایجاد شرایطی مناسب برای همکاری های آتی به جای پافشاری بر تقابل و فشار شد.رییس جمهوری همچنین بر نقش مؤثر انگلستان در این برهه زمانی در راستای انجام مذاکره از موضع برابر، تأکید کرد.رییس جمهوری همچنین با اشاره به تجاوز نظامی صبح امروز به کشور یمن و با محکوم کردن هرگونه دخالت نظامی در امور داخلی کشورهای مستقل، اظهار داشت: کشورهای منطقه باید از هرگونه اقدامی که سبب افزایش بحران شود خودداری کنند.روحانی افزود: ما برای سه هدف توقف مداخلات نظامی در یمن، جلوگیری از ایجاد فرصت عمل دوباره برای تروریست ها و روی کار آمدن دولتی فراگیر تلاش کنیم.دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان نیز در این تماس تلفنی، با تسلیت مجدد به رییس جمهوری کشورمان به خاطر درگذشت والده گرامیشان، اظهار داشت: ما قبول داریم که در زمان حاضر در شرایط ویژه ای هستیم و به همین جهت لندن همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا مشکلات موجود را در عمل حل کند زیرا این فرصت مهمی است و علیرغم فشار عده ای، باید برای حل و فصل نهایی هرکار لازمی را انجام داد.در پایان این گفت وگو طرفین با مثبت خواندن تلاش های انجام شده برای شرایط بهتر در مناسبات دو کشور براساس منافع دو ملت، بر ضرورت پیگیری و تداوم این اقدامات تأکید کردند.روسیه نقش اساسی تری در مذاکرات ایفا کند
روحانی در گفت وگو با رییس جمهوری روسیه نیز با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات هسته ای، مواضع کشورمان در این زمینه را برشمرد.وی افزود: در فرصت جدیدی که به وجود آمده باید کشورهای عضو با تمرکز بیشتری، مذاکرات را به پیش ببرند زیرا ممکن است گروه های فشار بخواهند ما به توافقی دست نیابیم.رییس جمهوری افزود: انتظار ما از روسیه به عنوان کشور همسایه و دوست آن است که قدم های جدی تری در این زمینه برداشته و نقش اساسی تری در مذاکرات ایفا کند.روحانی سپس با اشاره به تحولات یمن و تجاوز نظامی به آن کشور، بر ضرورت وحدت و لزوم ثبات یمن و روی کار آمدن دولتی فراگیر تأکید کرد و گفت: شرایط یمن با چند ماه پیش متفاوت است؛ مردم یمن شاهد انقلابی مردمی بودند و با شرایط جدید باید به خواست مردم توجه کرد.ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز در این گفت وگوی تلفنی با تسلیت درگذشت والده رییس جمهوری و ضمن اشاره به پیشرفت های مذاکرات هسته ای گفت:این مذاکرات بسیار خوب بوده است و باید تلاش کنیم به توافق نهایی دست یابیم.رییس جمهوری روسیه افزود: مسکو همواره موافق مسیری است که به توافق نهایی منجر شود.پوتین در خصوص تحولات یمن نیز اظهارداشت: ما با هرگونه دخالت نظامی مخالفیم و این روش را سازنده نمی دانیم. روسیه از وحدت و تمامیت ارضی یمن حمایت کرده و همواره بر گفتگو میان طرفین تأکید می کند.وی افزود: ما با ایران در زمینه مسائل منطقه و همچنین مذاکرات هسته ای به رایزنی های خود ادامه خواهیم داد.در این گفت وگو، طرفین با مثبت خواندن رشد روابط اقتصادی دوکشور و با ذکر اینکه هنوز به اهداف توافق شده دو رییس جمهوری در توسعه روابط نرسیده ایم، تأکید کردند که ایران و روسیه در سال جاری برای دستیابی به رشد بیشتر روابط، بر تلاش های خود بیافزایند.فرانسه با نقش سازنده خود، هدف دشمنان روابط دو کشور را نقش برآب می کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، روحانی در گفت وگوی تلفنی با رییس جمهوری فرانسه نیز با تبیین مواضع کشورمان درخصوص مذاکرات هسته ای و ابراز امیدواری نسبت به نتایج آن، به سابقه اقدامات و نقش مثبت فرانسه در این زمینه پرداخت و اظهار داشت: انتظار از کشور فرانسه آنست که همانند مذاکرات سال های 2005–2003، نقش فعالی داشته باشد.وی افزود: دشمنان روابط دو کشور می خواهند نقش فرانسه در این مذاکرات غیرسازنده باشد ولی دولت فرانسه با نقش سازنده خود، هدف آنان را نقش برآب خواهد کرد.رییس جمهوری در ادامه به تحولات یمن پرداخت و ضمن برشمردن مواضع روشن کشورمان در قبال تجاوز نظامی به یمن گفت: راه حل مشکل یمن نظامی نیست و مداخلات نظامی خارجی بسیار خطرناک بوده و بر دامنه بحران خواهد افزود.وی ادامه داد: ما براین باوریم که همه گروههای داخلی از طریق مسیر مذاکره، برای وحدت یمن تلاش کنند، تا ثبات و امنیت به این کشور بازگشته و تروریست ها موفق به تخریب این کشور نشوند.روحانی در این زمینه از فرانسه خواست تا با استفاده از نفوذ خود درکشورهای منطقه و صحنه بین المللی از تداوم این مداخلات جلوگیری کرده و به ثبات و وحدت این کشور کمک کند.فرانسوا اولاند نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن تسلیت درگذشت والده گرامی رییس جمهوری کشورمان و با اشاره به روند مثبت مذاکرات هسته ای، گفت: فرانسه برانجام توافق مصر است و ضمن به رسمیت شناختن فناوری صلح آمیز هسته ای ایران حاضراست در این رابطه وبویژه پس از توافق همکاری های خود را با ایران توسعه دهد.وی در رابطه با اوضاع کشور یمن نیز اظهار داشت: فرانسه موافق گفت وگو و نزدیک کردن طرفین از طریق مذاکرات است تا بتوان از این طریق، به اوضاع این کشور سامان داد.در این مکالمه تلفنی روابط تاریخی ایران و فرانسه نیز مورد توجه قرار گرفته و طرفین بر توسعه همکاری های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دوجانبه تاکید کردند.
روحانی در گفت و گوی تلفنی با دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان با تبیین مواضع کشورمان در موضوع هسته ای، بر حقوق شناخته شده ایران بر مبنای اصول بین المللی و پافشاری قطعی ایران بر دستیابی به این حقوق تاکید کرد.وی افزود: شرایط ویژه ای بر مذاکرات حاکم است، زیرا اشتراکات ما در صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای و ضرورت لغو همه تحریم های ناعادلانه می تواند ما را به راه حل نهایی برساند.رییس جمهوری با اشاره به فرصت بسیار خوب توافق در سال ٢٠٠٥ و فرصت استثنایی اخیر برای توافق، در این زمینه اظهارداشت: ما باید در جهت منافع ملی و بین المللی حرکت کرده و اجازه ندهیم این فرصت که بر فتوای رهبر معظم انقلاب به صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای اش متکی است، به آسانی از دست برود.روحانی با اشاره به ضرورت حرکت بر مبنای احترام متقابل، لغو کامل تحریم ها را اساسی ترین عنصر مذاکرات برای گام برداشتن به سمت حل و فصل نهایی خواند و خواستار ابتناء مذاکرات براعتماد آفرینی و حرکت به سمت ایجاد شرایطی مناسب برای همکاری های آتی به جای پافشاری بر تقابل و فشار شد.رییس جمهوری همچنین بر نقش مؤثر انگلستان در این برهه زمانی در راستای انجام مذاکره از موضع برابر، تأکید کرد.رییس جمهوری همچنین با اشاره به تجاوز نظامی صبح امروز به کشور یمن و با محکوم کردن هرگونه دخالت نظامی در امور داخلی کشورهای مستقل، اظهار داشت: کشورهای منطقه باید از هرگونه اقدامی که سبب افزایش بحران شود خودداری کنند.روحانی افزود: ما برای سه هدف توقف مداخلات نظامی در یمن، جلوگیری از ایجاد فرصت عمل دوباره برای تروریست ها و روی کار آمدن دولتی فراگیر تلاش کنیم.دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان نیز در این تماس تلفنی، با تسلیت مجدد به رییس جمهوری کشورمان به خاطر درگذشت والده گرامیشان، اظهار داشت: ما قبول داریم که در زمان حاضر در شرایط ویژه ای هستیم و به همین جهت لندن همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا مشکلات موجود را در عمل حل کند زیرا این فرصت مهمی است و علیرغم فشار عده ای، باید برای حل و فصل نهایی هرکار لازمی را انجام داد.در پایان این گفت وگو طرفین با مثبت خواندن تلاش های انجام شده برای شرایط بهتر در مناسبات دو کشور براساس منافع دو ملت، بر ضرورت پیگیری و تداوم این اقدامات تأکید کردند.روسیه نقش اساسی تری در مذاکرات ایفا کند
روحانی در گفت وگو با رییس جمهوری روسیه نیز با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات هسته ای، مواضع کشورمان در این زمینه را برشمرد.وی افزود: در فرصت جدیدی که به وجود آمده باید کشورهای عضو با تمرکز بیشتری، مذاکرات را به پیش ببرند زیرا ممکن است گروه های فشار بخواهند ما به توافقی دست نیابیم.رییس جمهوری افزود: انتظار ما از روسیه به عنوان کشور همسایه و دوست آن است که قدم های جدی تری در این زمینه برداشته و نقش اساسی تری در مذاکرات ایفا کند.روحانی سپس با اشاره به تحولات یمن و تجاوز نظامی به آن کشور، بر ضرورت وحدت و لزوم ثبات یمن و روی کار آمدن دولتی فراگیر تأکید کرد و گفت: شرایط یمن با چند ماه پیش متفاوت است؛ مردم یمن شاهد انقلابی مردمی بودند و با شرایط جدید باید به خواست مردم توجه کرد.ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز در این گفت وگوی تلفنی با تسلیت درگذشت والده رییس جمهوری و ضمن اشاره به پیشرفت های مذاکرات هسته ای گفت:این مذاکرات بسیار خوب بوده است و باید تلاش کنیم به توافق نهایی دست یابیم.رییس جمهوری روسیه افزود: مسکو همواره موافق مسیری است که به توافق نهایی منجر شود.پوتین در خصوص تحولات یمن نیز اظهارداشت: ما با هرگونه دخالت نظامی مخالفیم و این روش را سازنده نمی دانیم. روسیه از وحدت و تمامیت ارضی یمن حمایت کرده و همواره بر گفتگو میان طرفین تأکید می کند.وی افزود: ما با ایران در زمینه مسائل منطقه و همچنین مذاکرات هسته ای به رایزنی های خود ادامه خواهیم داد.در این گفت وگو، طرفین با مثبت خواندن رشد روابط اقتصادی دوکشور و با ذکر اینکه هنوز به اهداف توافق شده دو رییس جمهوری در توسعه روابط نرسیده ایم، تأکید کردند که ایران و روسیه در سال جاری برای دستیابی به رشد بیشتر روابط، بر تلاش های خود بیافزایند.فرانسه با نقش سازنده خود، هدف دشمنان روابط دو کشور را نقش برآب می کند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، روحانی در گفت وگوی تلفنی با رییس جمهوری فرانسه نیز با تبیین مواضع کشورمان درخصوص مذاکرات هسته ای و ابراز امیدواری نسبت به نتایج آن، به سابقه اقدامات و نقش مثبت فرانسه در این زمینه پرداخت و اظهار داشت: انتظار از کشور فرانسه آنست که همانند مذاکرات سال های 2005–2003، نقش فعالی داشته باشد.وی افزود: دشمنان روابط دو کشور می خواهند نقش فرانسه در این مذاکرات غیرسازنده باشد ولی دولت فرانسه با نقش سازنده خود، هدف آنان را نقش برآب خواهد کرد.رییس جمهوری در ادامه به تحولات یمن پرداخت و ضمن برشمردن مواضع روشن کشورمان در قبال تجاوز نظامی به یمن گفت: راه حل مشکل یمن نظامی نیست و مداخلات نظامی خارجی بسیار خطرناک بوده و بر دامنه بحران خواهد افزود.وی ادامه داد: ما براین باوریم که همه گروههای داخلی از طریق مسیر مذاکره، برای وحدت یمن تلاش کنند، تا ثبات و امنیت به این کشور بازگشته و تروریست ها موفق به تخریب این کشور نشوند.روحانی در این زمینه از فرانسه خواست تا با استفاده از نفوذ خود درکشورهای منطقه و صحنه بین المللی از تداوم این مداخلات جلوگیری کرده و به ثبات و وحدت این کشور کمک کند.فرانسوا اولاند نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن تسلیت درگذشت والده گرامی رییس جمهوری کشورمان و با اشاره به روند مثبت مذاکرات هسته ای، گفت: فرانسه برانجام توافق مصر است و ضمن به رسمیت شناختن فناوری صلح آمیز هسته ای ایران حاضراست در این رابطه وبویژه پس از توافق همکاری های خود را با ایران توسعه دهد.وی در رابطه با اوضاع کشور یمن نیز اظهار داشت: فرانسه موافق گفت وگو و نزدیک کردن طرفین از طریق مذاکرات است تا بتوان از این طریق، به اوضاع این کشور سامان داد.در این مکالمه تلفنی روابط تاریخی ایران و فرانسه نیز مورد توجه قرار گرفته و طرفین بر توسعه همکاری های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دوجانبه تاکید کردند.
No comments:
Post a Comment