هزینه شیشه ۲برابر بودجه ماهانه یارانه و هزینه 43 هزارشغل درکشور . 2 بهمن -93
چند سال است که مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر ومعتادین می شود؟ تاحال چه تعداد دستگیر وزندانی واعدام شده اند؟ دستآورد این مبارزه چه بوده است؟ چرا شرایط سنی مصرف کنندگان موادمخدر به 13 سال وکمتر کاهش داده شده است؟ چرا کشفیات مواد مخدر افزایش یافته است؟ چرا ایران اولین مصرف کننده ی تریاک در جهان ودومین کشور مصرف کننده ی مواد مخدر در جهان است؟ دلیل گرایش به مصرف مواد مخدر واعتیاد در جامعه چیست؟ معمولاً قربانیان مصرف کننده ی مواد مخدر از کدامین اقشار جامعه اند؟ فقر وبیکاری و سرکوب وسانسور وعدم آزادی و امکانات تفریحی و سرگرمی و فراوانی وارزانی ودر دسترس بودن مواد مخدر چه نقشی در گرایش مصرف مواد مخدر واعتیاد دارد؟ مهمتر اینکه نقش مافیای موادمخدر در این رابطه چیست؟ چرا مواد مخدر آزادانه به درون زندان ها برده می شود؟
بهرحال شیشه یک نوع مواد مخدر است که گزارش شده است گردش مالی بازار مواد مخدر شیشه در کشور در حالی سالانه ۶.۸ هزار میلیارد تومان یا 2 میلیارددلار است که گفته می شود با این میزان پول میتوان هزینه ۴۳ هزار شغل در کشور ایجاد کرد. یا هزینه شیشه ۲ برابر اختلاس 3 میلیارد تومان بانکی و 2 برابر بودجه ماهانه یارانه می باشد .
همچنین این میزان پول معادل ۴۵ درصد بودجه سالانه شهرداری تهران است. همچنین براساس اعتراف قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر معتادان ایرانی سالانه ۵۰۰ تن از انواع مواد مخدر را مصرف میکنند و ۸۰ درصد این میزان را شیشه تشکیل میدهد، پس در ایران سالانه ۴۰۰ تن، شیشه مصرف میشود. از سوی دیگر با توجه به اینکه هر کیلو شیشه به مبلغ ۱۷ میلیون تومان فروخته میشود، پس گردش مالی شیشه در ایران سالانه به ۶.۸ هزار میلیارد تومان میرسد. در واقع معتادان ایرانی سالانه حداقل ۶.۸ هزار میلیارد تومان تنها برای کشیدن شیشه هزینه میکنند.این در حالیست که با این میزان هزینه میتوان بسیاری از فعالیتهایی را در کشور سامان داد که نهتنها به زیر ساختها مربوط است که میتواند قدری از مشکلات را کاهش دهد.
گردش مالی بازار مواد مخدر شیشه در کشور در حالی سالانه ۶.۸ هزار میلیارد تومان است که با این میزان پول میتوان هزینه ۴۳هزار شغل در کشور ایجاد کرد. همچنین این میزان پول معادل ۴۵ درصد بودجه سالانه شهرداری تهران است.بنا بر آنچه قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفته است با توجه به اینکه معتادان ایرانی سالانه ۵۰۰ تن از انواع مواد مخدر را مصرف میکنند و ۸۰درصد این میزان را شیشه تشکیل میدهد، پس در ایران سالانه ۴۰۰ تن، شیشه مصرف میشود. از سوی دیگر با توجه به اینکه هر کیلو شیشه به مبلغ ۱۷ میلیون تومان فروخته میشود، پس گردش مالی شیشه در ایران سالانه به ۶.۸ هزار میلیارد تومان میرسد. در واقع معتادان ایرانی سالانه حداقل ۶.۸ هزار میلیارد تومان تنها برای کشیدن شیشه هزینه میکنند.
این در حالیست که با این میزان هزینه میتوان بسیاری از فعالیتهایی را در کشور سامان داد که نهتنها به زیر ساختها مربوط است که میتواند قدری از مشکلات را کاهش دهد.گردش مالی بازار مواد مخدر شیشه در کشور در حالی سالانه ۶.۸ هزار میلیارد تومان است که با این میزان پول میتوان هزینه ۴۳ هزار شغل در کشور ایجاد کرد. همچنین این میزان پول معادل ۴۵ درصد بودجه سالانه شهرداری تهران است.
بنا بر آنچه قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفته است با توجه به اینکه معتادان ایرانی سالانه ۵۰۰ تن از انواع مواد مخدر را مصرف میکنند و ۸۰ درصد این میزان را شیشه تشکیل میدهد، پس در ایران سالانه ۴۰۰ تن، شیشه مصرف میشود. از سوی دیگر با توجه به اینکه هر کیلو شیشه به مبلغ ۱۷ میلیون تومان فروخته میشود، پس گردش مالی شیشه در ایران سالانه به ۶.۸هزار میلیارد تومان میرسد. در واقع معتادان ایرانی سالانه حداقل ۶.۸ هزار میلیارد تومان تنها برای کشیدن شیشه هزینه میکنند.
این در حالیست که با این میزان هزینه میتوان بسیاری از فعالیتهایی را در کشور سامان داد که نهتنها به زیر ساختها مربوط است که میتواند قدری از مشکلات را کاهش دهد.
پتانسیل ایجاد ۴۳ هزار شغل
به گزارش اقتصادنیوز هزینه ایجاد شغل برای هر کشور، یکی از شاخصهای مهم برای سیاستگذاریهای اقتصادی کشور است و مسئولان همیشه با آن، درباره این که چقدر برای ایجاد اشتغال هزینه کنند، تصمیم میگیرند. در سال ۱۳۹۲، به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهور متوسط هزینه تولید هر شغل در کشور ۱۶۰ میلیون تومان و بنا به گفته وزیر کار، هزینه تولید هر شغل ۲۰ تا ۷۰ میلیون تومان بود.
طبق آخرین برآوردها، در ایران نیاز است که شش میلیون شغل پایدار تولید شود تا نرخ بیکاری به حد استاندارد خود برسد و بیکاران صاحب شغل شوند. اگر آن طور که اعلام شده برای هر شغل ۱۶۰ ملیون تومان نیاز باشد، با هزینهای که صرف ماده افیونی شیشه میشود میتوان حدود ۴۳ هزار شغل ایجاد کرد.
پتانسیل تامین نیاز یک سال پروژههای نیمهتمام
منابعی كه به قیمت دلار هزار تومانی در سال ۸۶ به ازای هر سال تاخیر سه هزار میلیارد تومان بر دوش دولت میگذاشت، امروز با دلار ۲۷۰۰ تومانی هزینههای تاخیر دولت در پروژههای نیمهتمام را ۲.۵ برابر كرده و به رقم ۷.۵ هزار میلیارد تومان رسانده است.عضو کمیسیون عمران مجلس با یادآوری اینکه تاخیر در تکمیل و به بهره برداری رساندن پروژه های عمرانی نیمه تمام هزینههای سنگینی دارد، گفت: بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژهها مورد نیاز است که با اعتبار عمرانی سالانه پنج تا شش هزارمیلیارد تومان تکمیل این پروژهها غیر ممکن بوده و جلب مشارکت بخش خصوصی ضروری است.در واقع با در نظر گرفتن هزینه صرف شده برای مصرف شیشه در کشور و با استناد به سخنان عضو کمیسیون عمران مجلس، میزان هزینه شیشه در کشور معادل ۱۳ درصد بودجه مورد نیاز برای تکمیل پروژههای عمرانی نیمهتمام است و حتی با رقم در نظر گرفته شده برای اتمام پروژههای نیمه تمام در یکسال برابری میکند.
پول شیشه ۴۵ درصد بودجه شهرداری تهران
مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری شهرداری در خصوص هزینه نگهداشت شهر تهران گفته است: بودجه معاونت خدمات شهری برای جمعآوری زباله در تهران حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است که نزدیک به دو درصد بودجه کل شهرداری است. در حقیت براین اساس بودجه شهرداری تهران ۱۵ هزار میلیارد تومان درسال است که رقم هزینه صرف شده برای شیشه ۴۵ درصد بودجه شهرداری تهران را در بردارد.
هزینه شیشه بیشتر از نیاز خدمات زیربنایی مسکن مهر
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر گفته است: برای خدمات زیربنایی و روبنایی مسكن مهر جلسات متعدد برگزار کردهایم که بالغ بر پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای تامین خدمات زیربنایی طرح مسكن مهر در كشور نیاز داریم.اصغری مهرآبادی تصریح كرد: برای تامین خدمات خدمات روبنابی مسكن مهر در كشور همچون مدرسه، مسجد و کلانتری و سایر موارد نیز پنج هزار میلیارد تومان نیاز است و انتظار داریم همه به این پروژه بزرگ كمك كنند.باز هم بر اساس سخنان قائم مقام وزیر راه، میزان پول صرف شده برای شیشه بیشتر از نیاز این وزارتخانه برای اتمام پروژه مسکن مهر است.
هزینه شیشه ۲ برابر فساد ۳ هزار میلیاردی
در حالی آمارها نشان میدهد که در ایران سالانه بیش از ۶.۸ هزار میلیارد تومان صرف کشیدن شیشه میشود که این رقم بیش از دو برابر فساد مالی اخیر معادل سه هزار میلیارد تومان بوده است. البته این رقم نسبت به بدهیهای بابک زنجانی که توسط مقامات دولتی بیش از ۹ هزار میلیارد تومان اعلام شده نسبت کمتری دارد و معادل ۷۵ درصد کل بدهیهای بابک زنجانی میشود.
هزینه شیشه ۲ برابر بودجه ماهانه یارانه
دولت یازدهم در کنار همه هزینههایی که دارد ماهانه بیش از ۳.۵ هزار میلیارد تومان صرف پرداخت یارانه به مردم میکند. رقمی که نشان میدهد نصف کل هزینه مصرف سالانه شیشه در کشور است. در واقع هزینه مصرف شیشه در ایران دو برابر کل بودجه یارانهای است که ماهانه دولت به ایرانیها پرداخت میکند.
به هر ترتیب با توجه به افیونی بودن این ماده مخدر، نظارهگر چیستیم؟ بسیاری از فعالیتهای دیگر در ایران امروز معطل سرمایه و سرمایهگذاری است. بر چه اساس جامعه ما به این سمت در حرکت است و تا کجا باید، چنین هزینه گزافی را در کشور پرداخت کرد؟ و سوالات بسیاری که امید است مسوولان، مسوولانه برخور کنند و پاسخی درخور برای این همه ضربه بیابند. تصاویر ضمیمه شده ا ست
دستگیری قاچاقچیان شیشه در بزرگراه چمران
رئیس پلیس مبارزه با
موادمخدر تهران بزرگ از دستگیری قاچاقچیان شیشه پس از شلیک چندین تیر هوایی در
بزرگراه چمران خبر داد.سرهنگ «محمد بخشنده» در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، در این باره
گفت: اواسط بهمنماه امسال اکیپ عملیاتی مشترک پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ
و ماموران پایگاه دوم این پلیس در عملیاتی مشترک با مسئولان شعب مبارزه با
موادمخدر سرکلانتری دوم، پاکسازی نقاط آلوده و دستگیری خرده فروشان موادمخدر در
محدوده بزرگراه چمران را در دستور کار قرار دادند.وی با بیان اینکه
ماموران به موقعیت بزرگراه چمران ورودی ملاصدرا اعزام شده و عملیات خود را آغاز
کردند، اظهارکرد: درهمین حین قاچاقچیان و خردهفروشان پس از اطلاع از حضور ماموران
در محل، اقدام به فرار کردند که در این حین ماموران انتظامی با رعایت قوانین
بکارگیری سلاح، 13 تیرهوایی شلیک کردند.رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با بیان
اینکه در ادامه این عملیات چهار نفر به هویتهای آرمان، منصور، ماجد و کرامت
دستگیر شدند، گفت: این افراد به مقر پلیس منتقل شده و برایشان پرونده تشکیل شد.«بخشنده» با بیان اینکه
مقادیر قابل توجهی نیز مخدر صنعتی از نوع شیشه از این قاچاقچیان کشف شد، تصریح
کرد: افراد دستگیر شده به همراه پرونده متشکله برای ادامه روند رسیدگی به جرم
روانه دادسرا شدند.
No comments:
Post a Comment